Zomervakantie Oostenrijk | Ben jij van plan om op vakantie naar Oostenrijk te gaan en zoek je een hotel? Ons Gasthof Batzinger ligt in Mülbach, een deelgemeente van Bramberg. Precies tussen de wintersport gebieden van Wildkogel Arena en Kitzbühler Alpen. Deze omgeving is niet alleen mooi in de winter voor wintersport vakantie maar ook in de zomer of lente voor een mooie wandelvakantie.

Zomervakantie Oostenrijk

Mülbach Oostenrijk tijdens de zomervakantie Oostenrijk

Voor jong en oud is Gasthof Batzinger een prima basis voor een leuke en gevarieerde zomervakantie. In de directe omgeving liggen onder andere een openluchtzwembad, een subtropisch zwemparadijs, een natuurbad en het attractiepark WasserWunderWelt.

Vanuit het dorp starten diverse wandel-en fietsroutes.In de directe omgeving van Gasthof Batzinger liggen de meest prachtige wandelroutes voor wandelaars van elk niveau. De Smaragdwandeling is typerend voor de omgeving. Bramberg is namelijk één van de weinige plaatsen van Europa waar je deze bijzondere edelstenen kunt vinden. De Habachtalroute leid je langs de vindplek van smaragden en mineralen.

Niet ver van ons Gasthof ligt de Panoramabahn. Deze moderne gondel brengt je, ook in de zomer, naar de Resterhohe op 1934 meter in het gebied van de Kitzbüheler Alpen. Je hebt hier een adembenemend uitzicht over het dal en de omgeving. In het gebied kun je alle kanten op en je kunt er zelfs voor kiezen om via een leuke wandeling beneden bij ons Gasthof uit te komen.
Een ander schitterend gebied om te wandelen is het wandelgebied Wildkogel Arena, gelegen op 2275 meter hoogte. Vanuit Bramberg en Neukirchen is dit gebied per gondel te bereiken. De Wildkogel Arena is een gebied waar men prachtige wandelingen maken kan. Vanaf Batzinger gaat er wandelpad naar boven, maar andersom kan het ook. Je kan met de bus naar Neukirchen of Bramberg en dan met de lift naar boven. Vandaar kan je dan een prachtige wandeling maken naar ons gasthof.
Niet alleen is het gebied zeer geschikt voor bergwandelen, ook fietsen en mountainbiken kan hier perfect. Mühlbach ligt aan de Tauern Radweg, een bekende fietsroute van Krimml naar Salzburg. In de directe omgeving zijn ruim 30 tochten te fietsen.