Wandelvakantie Oostenrijk

Wandelvakantie Oostenrijk | de manier om lekker te ontspannen en van de omgeving te genieten. Overnachten doe jij bij Gasthof Batzinger.

Smaragdwandeling tijdens wandelvakantie Oostenrijk

Gasthof Batzinger ligt in Mülbach, een deelgemeente van Bramberg, precies tussen de wintersportgebieden van Wildkogel Arena en de Kitzbühler Alpen. Deze omgeving is niet alleen heel erg mooi in de winter voor wintersport maar ook in de lente en zomer voor wandelvakantie Oostenrijk.

In het In het dal starten de meest prachtige wandelroutes voor wandelaars van elk niveau. De Smaragdwandeling is typerend voor de omgeving. Bramberg is namelijk één van de weinige plaatsen van Europa waar je deze bijzondere edelstenen kunt vinden. De Habachtalroute leid je langs de vindplek van smaragden en mineralen.

Panoramabahn

Niet ver van ons Gasthof ligt de Panoramabahn. Deze moderne gondel brengt je, ook in de zomer, naar de Resterhohe op 1934 meter in het gebied van de Kitzbüheler Alpen. Je hebt hier een adembenemend uitzicht over het dal en de omgeving. In het gebied kun je alle kanten op en je kunt er zelfs voor kiezen om via een leuke wandeling beneden bij ons Gasthof uit te komen. Een ander schitterend gebied om te wandelen is het wandelgebied Wildkogel, gelegen op 2275 meter hoogte. Vanuit Bramberg en Neukirchen is dit gebied per gondel te bereiken, erg leuk voor uw wandelvakantie Oostenrijk. 

 

Wandelen in Oostenrijk | Bramberg | Salzburgerland

Wandelroutes

In de directe omgeving van Gasthof Batzinger liggen nog meer prachtige wandelroutes. Tijdens de wandeling naar de Resterhohe, op 1934 meter hoogte, volg je een bergpad vanwaar je op verschillende punten een panoramisch uitzicht hebt op ons Gasthof en de omgeving. Vind je deze klim te zwaar, dan kun je gebruik maken van de Panoramabahn, een moderne gondel die je naar het gebied van de Kitzbüheler Alpen brengt.

Het is ook mogelijk om een aantal leuke routes onder begeleiding te wandelen. Vraag het personeel van Gasthof Batzinger wat er mogelijk is.