Canyoning

Wilt je beweging en verschillende activiteiten in één? Dan is dit absoluut wat voor jou. Abseilen en actie in een mooi stukje natuur. Er zijn verschillende touren te boeken met onder andere een tour van meerdere uren door de buitenlucht. De uitrusting zit bij de tours inbegrepen met onder meer een wetsuit.

Klimmen en klauteren in de hoogte

Zin in een uitdaging? Bezoek de 16 verschillende klim en klauter mogelijkheden met een hoogte van 8 tot wel 17 meter. Het is een kunst je zenuwen en je evenwicht onder bedwang te houden. Er zullen begeleiders zijn die je bijstaan.

Mega Flying Fox

Altijd al een keer van de kabelbaan willen gaan? Dan is deze activiteit absoluut wat voor jou. Met een afdaling van 160 meter diepte. Een adrenaline stoot gegarandeerd.

Slackline

Dit is een nieuwe trend voor sport. Je evenwicht bewaren op een smalle gespannen band. Slacklinen is geschikt voor jong en oud. Probeer je kunsten uit, en wie weet kun je aan het eind van de dag een halve draai of een yoga oefening op de gespannen band.

Mega Swing

Sterke zenuwen? Die worden hier goed getest op 70 meter hoogte. Spring 25 meter de diepte in.

Bergklimmen

Altijd al een keer willen klimmen in de bergen? Ga met de beginnersgroep mee de bergen in en leer alle beginselen van het bergbeklimmen en abseilen.

 

En nog veel meer…

  • Golf spelen in Mittersell
  • Boogschieten in Stuhlfelden
  • 2-daagse huttenwandeling
  • Minigolf in Neukirchen