Hotel Oostenrijk Nederlandse eigenaar | Gasthof Batzinger is de plek als je op zoek bent naar Hotel Oostenrijk Nederlandse Eigenaar. Oostenrijkse gastvrijheid met Nederlandse gezelligheid.

Ons Gasthof Batzinger

Gasthof Batzinger is een Nederlands Hotel Oostenrijk en is een verzorgde en erg gezellig ingerichte accommodatie. We hebben een ontbijtzaal, een terras op het zuiden en een gezellige huisbar. Na het wandelen door het mooie gebied, skiën of boarden kun je hier nagenieten onder het genot van een welverdiend drankje. Vanaf ons terras heb je een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen van de Hohe Tauern. ‘s Ochtends staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en ‘s avonds is er een uitgebreid buffet met keuze uit meerdere verschillende hoofdgerechten. Ons Gasthof staat bekend om zijn erg gezellige sfeer.

hotel oostenrijk nederlandse eigenaar

Nederlands Hotel Oostenrijk Nederlandse eigenaar

Als je opzoek bent naar een Nederlands Hotel in Oostenrijk, dan ben je bij Gasthof  Batzinger aan het juiste adres. Hans en Silvia zijn sinds mei 2011 de trotse eigenaren van Gasthof Batzinger. Hun jarenlange ervaring zorgt voor een goede combinatie van Oostenrijkse gastvrijheid en Nederlandse gezelligheid. Gasthof Batzinger is het hele jaar geopend, dit betekent dat je niet alleen in het wintersport of zomer seizoen bij ons terecht kunt. Ook in de lente of herfst ben je bij ons van harte welkom.

Kamers

In onze mooie ruime kamers staat een 2-persoons bed en is een eigen douche en toilet. Er zijn ook een aantal 3 en 4 persoonskamers, deze kamers zijn uitermate geschikt voor een vakantie met familie of vrienden. Op al onze kamers staat een tv. De meeste kamers beschikken over een mooi balkon, op dit balkon heb je een prachtig uitzicht op de bergen in de omgeving. Je kijkt namelijk uit op de eeuwig besneeuwde drieduizenders van het Venediger-massief en richting het noorden zie je de tweeduizenders van de Kitzbüheler Alpen.

Lees hierover meer op: