Hotel met ontbijt

Hotel met ontbijt | Ben je op zoek naar een Hotel met ontbijt? Gasthof Batzinger is een verzorgde en gezellig ingerichte accommodatie. Er is een ontbijtzaal, een terras op het zuiden en een gezellige huisbar. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen van de Hohe Tauern. ‘s Ochtends staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en ‘s avonds is er een uitgebreid buffet met keuze uit meerdere hoofdgerechten. Het restaurant is dagelijks geopend! Je kunt hier terecht voor heerlijke gerechten, denk bijvoorbeeld aan een lekkere Oostenrijkse schnitzel, spareribs of een heerlijke salade. Onze buffetten zijn bij de prijs inbegrepen.

Hotel met ontbijt

 

Hotel met ontbijt en Activiteiten in de omgeving

Gasthof Batzinger ligt in Mühlbach in Bramberg, dat deel uitmaakt van de provincie Salzburg. Ten zuiden van het Gasthof ligt het nationale park Hohe Tauern. Vanaf het terras kijk je uit op de eeuwig besneeuwde drieduizenders van het Venediger-massief en richting het noorden zie je de tweeduizenders van de Kitzbüheler Alpen.

Lees hierover meer op:

Krimmler Wasserfälle

De indrukwekkende Krimmler watervallen zijn absoluut een bezoek waard. Een plek in Oostenrijk die je niet mag missen. Deze grootste watervallen van de Alpen liggen in een fantastische omgeving in het National Park Hohe Tauern. Je kunt heerlijk wandelen, zwemmen en picknicken tijdens dit dagvullende uitstapje. Geopend van midden mei tot en met eind oktober. Kijk voor meer informatie op www.wasserfaelle-krimml.at

Hote met ontbijt vlakbij Smaragdexpress

Het gebied van Neukirchen-Bramberg staat bekend om zijn smaragden. Hier is één van de weinige plaatsen van Europa waar je deze bijzondere edelsteen nog kunt vinden. Met de Smaragdexpress word je vanuit Bramberg naar het Habachtal gebracht. Na een korte wandeling ga je op zoek naar verschillende mineralen en dan vooral naar de smaragd. Na een bijzondere dag keer je voldaan en wie weet in het bezit van enkele edelstenen naar huis.