Hotel aan de skipiste Oostenrijk | Gasthof Batzinger ligt in het gebied Mühlbach, dit is een deelgemeente van Bramberg in de provincie Salzburg. Dit is een perfect gebied voor een Wintersport Oostenrijk vakantie. Ten zuiden van het Gasthof ligt het National Park Hohe Tauern. Vanaf het terras kijk je uit op de eeuwig besneeuwde drieduizenders van het Venediger-massief en richting het noorden zie je de tweeduizenders van de Kitzbüheler Alpen. Ons Gasthof ligt precies tussen de wintersportgebieden van Wildkogel Arena en de Kitzbüheler Alpen. Gasthof Batzinger bevindt zich vlakbij de belangrijkste toegangsliften tot het uitgestrekte wintersportgebied van Kitzbühel-Kirchberg en het gezellige familiegebied van Brambergen-Neukirchen. Kortom, Gasthof Batzinger is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige wintersportvakantie. Ruim 200 pistenkilometers, direct naast de deur.

Hotel aan de skipiste Oostenrijk

Nederlands hotel aan de skipiste Oostenrijk

Als je opzoek bent naar een Hotel aan de skipiste Oostenrijk, dan ben je bij Gasthof  Batzinger aan het juiste adres. Hans en Silvia zijn sinds mei 2011 de trotse eigenaren van Gasthof Batzinger. Hun jarenlange ervaring zorgt voor een goede combinatie van Oostenrijkse gastvrijheid en Nederlandse gezelligheid. Gasthof Batzinger is het hele jaar geopend, dit betekent dat je niet alleen in het wintersport of zomer seizoen bij ons terecht kunt. Ook in de lente of herfst ben je bij ons van harte welkom.

Overnachten

Gasthof Batzinger is een verzorgde en gezellig ingerichte accommodatie. Er is een ontbijtzaal, een terras op het zuiden en een gezellige huisbar. Na het wandelen, skiën of boarden kun je hier goed nagenieten onder het genot van een welverdiend drankje. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen van de Hohe Tauern. ‘s Ochtends staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en ‘s avonds is er een uitgebreid buffet met keuze uit meerdere hoofdgerechten.

Verwacht in ons Gasthof geen overdreven luxe, wel een enorm gezellige sfeer. Het motto van ons team is dan ook: “We hebben geen vijfsterren-accommodatie, maar wij zullen er alles aan doen om je een vijfsterrenvakantie te bezorgen”. Je verblijft hier veelal in tweepersoonskamers op basis van halfpension. In het Gasthof is gratis WiFi aanwezig.