Gasthof Oostenrijk

Gasthof Batzinger is een verzorgde en gezellig ingerichte accommodatie. Er is een ontbijtzaal, een terras op het zuiden en een gezellige huisbar. Na het wandelen, skiën of boarden kun je hier goed nagenieten onder het genot van een welverdiend drankje. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen van de Hohe Tauern. ‘s Ochtends staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en ‘s avonds is er een uitgebreid buffet met keuze uit meerdere hoofdgerechten.

Verwacht in ons Gasthof geen overdreven luxe, wel een enorm gezellige sfeer. Het motto van ons team is dan ook: “We hebben geen vijfsterren-accommodatie, maar wij zullen er alles aan doen om je een vijfsterrenvakantie te bezorgen”. Je verblijft hier veelal in tweepersoonskamers op basis van halfpension. In het Gasthof is gratis WiFi aanwezig.

winter1 zomer

Wildkogel Arena en Kitzbühler Alpen

Gasthof Batzinger ligt in Mühlbach, een deelgemeente van Bramberg, precies tussen de wintersportgebieden van Wildkogel Arena en de Kitzbüheler Alpen. Gasthof Batzinger bevindt zich vlakbij de belangrijkste toegangsliften tot het uitgestrekte wintersportgebied van Kitzbühel-Kirchberg en het gezellige familiegebied van Brambergen-Neukirchen. Kortom, Gasthof Batzinger is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige wintersportvakantie. Ruim 200 pistenkilometers, direct naast de deur.

Zie www.panoramabahn.at en www.wildkogel-arena.at

Hans en Silvia zijn sinds mei 2011 de trotse eigenaren van Gasthof Batzinger. Hun jarenlange ervaring zorgt voor een goede combinatie van Oostenrijkse gastvrijheid en Nederlandse gezelligheid. Gasthof Batzinger is het gehele jaar geopend. Je kunt dus niet alleen in het wintersport- en zomerseizoen bij ons terecht, ook in de lente- en herfstmaanden ben je van harte welkom. Ook deze maanden zijn zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan het Salzburgerland.

De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelingen door de bergen, een bezoek aan de Krimmler watervallen of het Habachtal. Ook kunnen motorrrijders hun hart ophalen. Vanuit Gasthof Batzinger kan je mooie tochten maken naar o.a. de GrossGlockner en de Gerlospass.

Tot ziens in Mühlbach,

Gasthof Batzinger

Silvia en Hans

Batzinger