Familiehotels Oostenrijk

Familiehotels Oostenrijk | Het mooie Oostenrijk is een veel gekozen land om met de familie op vakantie te gaan. Ben je van plan om als familie op vakantie te gaan naar Oostenrijk en opzoek naar een familiehotel Oostenrijk? Dan is ons Gasthof een leuke optie! Er wordt vaak gekozen voor Oostenrijk voor een wintersport vakantie. Een erg leuke vakantie om met de hele familie te doen. Ook is er in de omgeving van ons Gasthof genoeg te doen in de zomer en de rest van de seizoenen. Ons gasthof  Batzinger ligt in Mühlbach in Bramberg, dat deel uitmaakt van de provincie Salzburg. Voor een wintersport vakantie is dit een perfect gebied waar een aantal grote en mooie ski-gebieden liggen. Neem ook eens een kijkje in het Nationaal Park Hohe Tauern

Zwembaden

Op een kleine loopafstand van ons Gasthof Batzinger ligt het openluchtzwembad van Mühlbach. Hier kun je op warme dagen een verfrissende duik nemen, lekker luieren of een boek lezen. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats waar ze zich goed kunnen vermaken. In Wald is een overdekt zwembad met glijbaan, whirlpool, sauna en stoombad en een Kristallbad.  Ook is een natuurbad een erg leuke familie-uitje. In het nabij gelegen dorp Hollersbach ligt een heerlijk verkoelend meer met een ruim recreatieterrein waar van alles te doen is. Er is een beachvolleybalveld, een tennisbaan, een kinderspeelplaats en een skateboard funpark. Bovendien kun je hier lekker ontspannen en genieten van het zomerse zonnetje. Genoeg te doen voor de hele familie dus!

Familiehotels Oostenrijk

Familiekamers in Familiehotels Oostenrijk

Ons Gasthof Batzinger beschikt over een aantal kamers voor familie of vrienden. Met plek voor 3 of 4 personen. Onze kamers hebben een eigen douche en toilet. Ook is er een tv op elke kamer en heeft bijna elke kamer een balkon met prachtig uitzicht. Ons hotel beschikt over wifi. Ons Gasthof Batzinger is dus de perfecte plek om als Familie te overnachten.