Familiehotel Oostenrijk zomer | Oostenrijk is graag gekozen land om als familie op vakantie te gaan. Ben je van plan om met de familie op vakantie te gaan naar Oostenrijk en opzoek naar een familiehotel Oostenrijk? Dan is ons Gasthof een goede optie! Er wordt vaak gekozen voor Oostenrijk voor een wintersport vakantie. Een erg leuke vakantie om met de hele familie te doen. Ook is er in de omgeving van ons Gasthof genoeg te doen in de zomer en de rest van de seizoenen. Ons gasthof  Batzinger ligt in Mühlbach in Bramberg, dat deel uitmaakt van de provincie Salzburg. Voor een wintersport vakantie is dit een perfect gebied waar een aantal grote ski-gebieden liggen. Ook het nationaal park Hohe Tauern is een bezoekje waard.

Hollersbach natuurbad

Mocht je een in de zomer met de familie op vakantie gaan is dit natuurbad een leuke activiteit. In het nabij gelegen dorp Hollersbach ligt een heerlijk verkoelend meer met een ruim recreatieterrein waar van alles te doen is. Er is een beachvolleybalveld, een tennisbaan, een kinderspeelplaats en een skateboard funpark. Bovendien kun je hier lekker ontspannen en genieten van het zomerse zonnetje. Genoeg te doen voor de hele familie dus!

Familiehotel Oostenrijk zomer en zwembaden

Op loopafstand van Gasthof Batzinger ligt het openluchtzwembad van Mühlbach. Hier kun je op warme dagen een verfrissende duik nemen, lekker luieren en een boek lezen. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats waar ze zich goed kunnen vermaken. In Wald is een overdekt zwembad met glijbaan, whirlpool, sauna en stoombad en een Kristallbad.

Familiehotel Oostenrijk zomer