Familiehotel Oostenrijk wintersport | Op zoek naar een hotel in Oostenrijk om te overnachten met de familie tijdens de wintersport? Dan ben je bij ons Gasthof Batzinger in Oostenrijk aan het juiste adres! Er wordt vaak gekozen voor Oostenrijk voor een wintersport vakantie. Een erg leuke vakantie om met de hele familie te doen. Ook is er in de omgeving van ons Gasthof genoeg te doen in de zomer en de rest van de seizoenen. Ons gasthof  Batzinger ligt in Mühlbach in Bramberg, dat deel uitmaakt van de provincie Salzburg. Voor een wintersport vakantie is dit een perfect gebied waar een aantal grote ski-gebieden liggen.

Familiehotel Oostenrijk wintersport

Skigebied Familiehotel Oostenrijk wintersport

Ons Gasthof Batzinger ligt in Mühlbach, een deelgemeente van Bramberg in de provincie Salzburg. Dit is een perfect gebied voor een Wintersport Oostenrijk vakantie. Ten zuiden van het Gasthof ligt het National Park Hohe Tauern. Vanaf het terras kijk je uit op de eeuwig besneeuwde drieduizenders van het Venediger-massief en richting het noorden zie je de tweeduizenders van de Kitzbüheler Alpen. Ons Gasthof ligt precies tussen de wintersportgebieden van Wildkogel Arena en de Kitzbüheler Alpen. Gasthof Batzinger bevindt zich vlakbij de belangrijkste toegangsliften tot het uitgestrekte wintersportgebied van Kitzbühel-Kirchberg en het gezellige familiegebied van Brambergen-Neukirchen. Kortom, Gasthof Batzinger is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige wintersportvakantie. Ruim 200 pistenkilometers, direct naast de deur.

Lees er hier meer over:

Wintersport en overnachten bij Batzinger

Gasthof Batzinger is een verzorgde en gezellig ingerichte accommodatie. Er is een ontbijtzaal, een terras op het zuiden en een gezellige huisbar. Na het wandelen, skiën of boarden kun je hier goed nagenieten onder het genot van een welverdiend drankje. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen van de Hohe Tauern. ‘s Ochtends staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en ‘s avonds is er een uitgebreid buffet met keuze uit meerdere hoofdgerechten.

Verwacht in ons Gasthof geen overdreven luxe, wel een enorm gezellige sfeer. Het motto van ons team is dan ook: “We hebben geen vijfsterren-accommodatie, maar wij zullen er alles aan doen om je een vijfsterrenvakantie te bezorgen”. Je verblijft hier veelal in tweepersoonskamers op basis van halfpension. In het Gasthof is gratis WiFi aanwezig.