← Plan hier uw route

Erfahrungen

 • schönes ruhiges Hotel ….. super freundliches Personal ….Essen gut und reichlich….die Zimmer sind ok ….die Möbel nicht gerade neu …aber man sollte den günstigen Preis nicht vergessen …..
  Thomas Rottinger, 10 September 2017

  Thomas Rottinger, 10 September 2017 -

 • Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar.

  fam Graeff -

 • Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar.

  Annelies en Arie den H, 05 October 2017 -

 • Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar.

  Wilhelmus E.M. Klostermann, 23 August 2017 -

 • Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar.

  echtpaar Verbaan, 13 August 2017 -

 • We hebben ons heerlijk vermaakt tijdens onze skivakantie in maart 2014. Goed geslapen, gegeten en gelachen. Wij gaan zeker nog een keer naar Batzinger als wij weer op skivakantie naar Oostenrijk gaan. Je krijgt wat wordt beloofd, geen vijf sterren maar zeker waar voor je geld! Tot volgend jaar!

  Erik & Rolanda -

 • 06/16/2014 Voor ons waren 4 dagen en 3 nachten veel te kort in dit gezellige gasthof in een prachtige omgeving. Hans en Silvia maken het iedereen naar de zin. Kamer en bedden zijn goed en schoon. Geen onnodige luxe en diensten, maar gewoon, sfeervol en met goede ploeg mensen. Een aanrader!

  Ingeborg -

 • 06/16/2014 Een gasthof gerund door een Nederlands echtpaar die er werkelijk alles aan doen om de gasten het naar de zin te maken. De kamers zijn eenvoudig maar ruim en schoon. Het ontbijt en de maaltijden zijn eenvoudig maar goed, lekker en voldoende. Geen 5-sterren accommodatie, maar no-nonsense met een hele goede prijs/prestatie verhouding. Wij hebben genoten en komen zeker terug!

  Maarten Lafebre -

 • 04/05/2014  Het hotel ligt tussen twee mooie ski gebieden in. De eigenaren ontvangen je direct met alle informatie die je nodig hebt. Het personeel is erg gastvrij en het eten was verbazingwekkend lekker! De kamer was ruim en werd iedere dag schoongemaakt. Het bed is voor mij erg belangrijk en ik moet zeggen dat ik niet vaak lekker slaap, dit was hier wel het geval. Wat erg fijn is dat de eigenaren ook graag voor je klaar staan, roep maar wat je nodig hebt en ze regelen het wanneer het kan. Ik kan dit hotel zeker aanraden.

  Dustin -

Aktivitäten in und um Gasthof Batzinger